Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mesut öztürk
mesut öztürk

sevilmiyorsun

Yorum

sevilmiyorsun

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

768

Okunma

sevilmiyorsun

meğersem yıkılacak hayallerim varmış
bilememişim, yıkan yar dediğimmiş
meğersem sevdam yarım kalmış
oysa bu sevda bana harammış
neymiş efendim!
dökülmüş sevdaları ayaklarının altına
kalmamış gönül raflarında bana sevda
hepsini bir bir ayaklarının altına sermişim
oysa konduramıyor yüreğine, adam gibi sevişimi

diyemiyorsun da
şimdi ise sen döktün gönlümü yere,sen serdin
sen yerle bir ettin
eşitledik o zaman durumları
diyemiyorsun,düpe düz ulan sen beni sevmiyorsun
diyemiyorsun be diyemiyorsun
sevdiğinin sevmediğini, bu sefer yüreğin konduramıyor
susuyorsun
diyemiyorsun
baka kalıyorsun
ama adam gibi de seviyorsun
lakin adam gibi sevilmiyorsun

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevilmiyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevilmiyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sevilmiyorsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL