Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
em
emre trkn

Gülhan (emre)

Yorum

Gülhan (emre)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

884

Okunma

Gülhan (emre)

Gamzelerinde gördüm manevi aşka koşan hayal dolu yaşamın ince çeperlerıni aşındıran ruhani güzelliğini...
Üleştirdim vücudumun dayanabilen yerlerine ruh güzelliğinin ironik zerzenişlerini..
Lisan ı halin aldı suretimi mahremiyet yüklü aşk şehfeti sızdıran sevdalı yüzün..
Hür kalplerin utanç duvarlarını yıkan helal sevginin mahsulü..
Aşk ı Gülhan ile yaşamanın duygusal hüznünde ki yaşama sevincı.....
Ne güzel bir güldün ki gönül kubbemde beni aşkının esrarıyla meşk ettin....
Emre T.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gülhan (emre) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülhan (emre) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülhan (emre) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
28.4.2015 01:16:35
Beğeni:
0
Okunma:
884
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL