Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MuzafferKIR
MuzafferKIR

ÖLÜM ÇIĞLIĞI

Yorum

ÖLÜM ÇIĞLIĞI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

979

Okunma

ÖLÜM ÇIĞLIĞI


Bir çığlık koptu
Feryadı figan oldu
Ve ansızın sonlandı
Bir yaşam daha bitti .

Ağlama kuzum lütfen
Yapma böyle içten
Oldu sanki deprem
Sesler yükseldi birden .

Kıyamam ben ona
Gencecikti daha
Kaderde varsa
Bekletmez alır ama .

Unutulmayacak söze
Çek bir gülümseme
Nafile gitti öyle
Dünyaya güle güle .

Hiç bitmeyecekti
Sonsuzluk olacaktı
Azrail uğramayacaktı
Nedense hızla uçtu .

Veda edemeden
Son kez gülemeden
Ardına bakamadan
Hemen öldü kaçtı .

Fazla ses etme
Giden gelmez hele
Farket artık geleceği
İnsanoğlu hep semada .

Ecel vakti yakındır
Melekler itaatkardır
Emir gelince yoldadır
Zamansız ordadır .

Sus konuşma isyanlı
Sende öleceksin vakitli
Karşı çıkma dik başlı
Göreceksin hesabı .

Karşı koyma mevte
Giremezsin güzel kabre
Hazırlıklı gir mezara
Yoksa oynarsın yılanlarla .

25.12.2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüm çığlığı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm çığlığı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜM ÇIĞLIĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL