Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kürsat tasdemir
kürsat tasdemir

KIZILCIK SERBETI

Yorum

KIZILCIK SERBETI

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

695

Okunma

KIZILCIK SERBETI

Gününü gün Edip yaşamak varken
Hayatı bir hiçe satıyoruz biz
Elemi kederi sineye çekip
Acıyı bal diye tadıyoruz biz
.
Lal olmuş dilimiz körmüş gözümüz
Kalemle kağıda döktük sözümüz
Şirindi sevdamız ferhat özümüz
Dağları taşları deliyoruz biz
.
Bahtımız karaysa fikrimiz aydın
Keşge bu derdime derman olaydın
Keşge,ki gitmeden çekip vuraydın
Vuranda canımız seviyoruz biz
.
Ömrümüz geçerken kederle yasla
Dert ile üzmeyiz kimseyi asla
Ağzımız doluyken sitemle kanla
Kızılcık şerbeti içiyoruz bizz
----------KÜRŞAT TAŞDEMİR----------

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kızılcık serbetı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kızılcık serbetı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIZILCIK SERBETI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL