Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şİİr YAPRAĞI
Şİİr YAPRAĞI

İşte bu haldeyim

Yorum

İşte bu haldeyim

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

669

Okunma

İşte bu haldeyim

Demlenmiş sevdalardayım.
Oturmuş içiyorum yudum yudum.
Kızıla bürünmüş güneşin,
Gün batımındayım.

Rüzgar esiyor rıhtımdayım.
Oturmuş içiyorum kadeh,kadeh.
Köpük,köpük olmuş dalgaların,
Vuran kıyısındayım.

Güneşin karanlığındayım.
Oturmuş içiyorum şişe,şişe.
Göğsüne yaslanmış başımın,
Sevda duygularındayım.

İşte bu haldeyim……..

05.02.2015

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İşte bu haldeyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İşte bu haldeyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İşte bu haldeyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
3.3.2015 21:58:47
5 puan verdi
İçten duygular çok güzel yakışmış kaleme hocam
Beğeniyle okudum, Kutluyorum
_______________________________________________Saygılar selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL