Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SEDA KARAKAŞ
SEDA KARAKAŞ

BU KAÇINCI SÜRGÜN

Yorum

BU KAÇINCI SÜRGÜN

( 3 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

855

Okunma

BU KAÇINCI SÜRGÜN

BU KAÇINCI SÜRGÜN



Pas tutmuş bir gecenin

Sabahıydı yalnızlık

Gökyüzü kaybolmuş

Umutlar yorgun

Gün kırgın

Küsmüş sevdalar sokağı

Yalnızlara çare aramaktan

Gün solgun

Hasret gönül tek bir söze

Nasibi alamamış

Bu kaçıncı darbe

Bu kaçıncı sürgün

Bezginlik diz boyu

Köşe başları yalan dolan

Ömür dediğimiz şu üç günlük zaman

Soytarı yapmış

Çalmış ruhlarımızı çoktan...

_______Seda Karakaş

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bu kaçıncı sürgün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu kaçıncı sürgün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU KAÇINCI SÜRGÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL