Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Erkut Dinç
Erkut Dinç

Aşk ve Ayrılık.

Yorum

Aşk ve Ayrılık.

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1671

Okunma

Aşk ve Ayrılık.

Aşk ve Ayrılık.

Kelimeler gözyaşı gibi,
Kalemimden damladı.
Sözler şekillenip,
Hüzünlü hâl aldı.

Aşk ve Ayrılık,
Yazıldı kağıdın üstüne.
Okudukça sardı,
Bir korku bedene.

Aşk ve ayrılık,
Yan yana gelmemeli.
Kalbim sıkıldı,
Yazı ne hâle geldi.

Nasıl yazdım anlamadım,
Farkına varamadım.
Bunu benmi yazdım,
Aklım almadı.

Erkut Dinç.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk ve ayrılık. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ve ayrılık. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk ve Ayrılık. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
24.2.2015 21:24:25
5 puan verdi
Duyguların dizelere yansıması Güzeldi üstat haz aldım okurken
Kutluyorum kalemini
Yüreğin susmasın
_____________________________________Saygılar selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL