Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
talip
talip

KÖPÜK BANYOSU

Yorum

KÖPÜK BANYOSU

3

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1266

Okunma

KÖPÜK BANYOSU

KÖPÜK BANYOSU






"..Abilerin - Ablaların...tam da "adıyla" söz söylediğin adamla ne kadar benzeştiğini gördün mü ?!.."


"..Oda ’lardan - Moda’lardan..."inadına - inadına"...sevdiğin ülken/anavatan’ın...adına EMRE UY !.."








Zart zurt bol keseden tiwitler atan
Haşhaşi yurdunda şakirt denyosu
Dert etmez küffardan ya anavatan
Haram değil haşa köpük banyosu


Toraman boyutlu şişman bir aslan
Haşema giyinmiş, yıkanmış taslan
Bedir’den gel seyret geriye yaslan
Haram değil haşa köpük banyosu


Gabiye uyunca ters döndü dünya
Görmeyen şaşırdı sanma hiç rüya
İnat et hep baş kıç, soyun dedi ya
Haram değil haşa köpük banyosu


Sulu şehvete kıs kıs gülşeytan
Burmak ister olsa posbıyık kaytan
Yanakta iz kaldı, şaplak makastan
Haram değil haşa köpük banyosu


Utanmaz zift atar dost mahremine
Hakk böyle mahveder, çöker inine
Küfrün damgan olur siyon genine
Haram değil haşa köpük banyosu




.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Köpük banyosu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köpük banyosu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÖPÜK BANYOSU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
31.1.2015 00:54:43

Kutluyorum kalemini usta
Yüreğine sağlık
_________________________________Saygılar selamlar
Rampaların Ustası
Rampaların Ustası, @hasan-abi
30.1.2015 17:36:51
Kamyon çarpasıcalar... Zindan tutasıcalar..

Neyse.

Selam.
Turgut Öztürk
Turgut Öztürk, @turgutozturk
30.1.2015 15:32:48
tebrik edrim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL