Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sngltrk
sngltrk

Adını Adımla Yaz

Yorum

Adını Adımla Yaz

( 1 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

933

Okunma

Adını Adımla Yaz

Mahşer yerini andırır saçlarını gönlüme salışın,
Gittiğin an zemheride emanet gülüşlerim.
Derbeder bir kavga başlayacak bir adım ötede
Adımının ötesi paramparça...
Yokluğun can verir sarhoşların elinde.
Gel,düşürmeden beni elin diline,
Adını adımla yaz yada silinsin tarihten bu kelime!
Ölüm ayrılığını kondurur gözlerime
mevsimsiz bakışın.
Gittiğin an karla karışık zehir keser şehrim.
Günahsız bir rüzgar esecek bir adım ötede
Ötesi asi ve asil
Hıçkırıklara gebe memleketim...
Yokluğun kan dondurur düşmanın elinde.
Gel,düşürmeden beni elin diline
Adını adımla yaz yada silinsin tarihten bu kelime!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Adını adımla yaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adını adımla yaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adını Adımla Yaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sngltrk
sngltrk, @sngltrk
29.1.2015 21:58:15
Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.
Yusuf Bozan
Yusuf Bozan, @yusufbozan
26.1.2015 23:03:04
Mevsimsiz karlar yağmış şiirin en demli yerine. Aşkla gelen, yokluğuyla, hüzün sağanakları ile ıslatır ruhumuzun elbiselerini. Bu yüzden çıkardım attım ya üzerimden AŞK kıyafetlerimi. Sonunda çırılçıplak bir yalnızlığı bürünüyor üzerine her seven.

Hüznün, özlemin soğuk resmi yer edinmiş sayfada. Kaleme saygıyla.
UÇUK
UÇUK, @ucuk
26.1.2015 22:28:11
Güzeldi,saygımla.
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
26.1.2015 18:48:38
5 puan verdi
Çok güzel olmuş yüreğinize sağlık kutlarım selam ve saygılarımla
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
26.1.2015 17:42:43
Beğeni:
0
Okunma:
933
Yorum:
4
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL