Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
asi ve mavi
asi ve mavi

Mavi/ydi Düşlerim

Yorum

Mavi/ydi Düşlerim

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1465

Okunma

Mavi/ydi Düşlerim

Mavi/ydi Düşlerim

Çok zaman önce bir yolda yürüdüm
geceydi sanırım
sonra bir yerde dinlendim...
bir düş gördüm
düştüm’düştüm
üşüdüm.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mavi/ydi düşlerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mavi/ydi düşlerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mavi/ydi Düşlerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asi ve mavi
asi ve mavi, @aysecelebi
16.1.2015 08:22:59
Üşümeler kar yangını ruha düşüşlerim kemdimden öteye

ayşe çelebi tarafından 1/16/2015 1:22:01 PM zamanında düzenlenmiştir.
Oktay Bahadır
Oktay Bahadır, @oktay-bahadir
16.1.2015 07:09:51
5 puan verdi
seni tutamayabilirim belki,
ama
senin ile
düşerim..
Oktay Bahadır
Oktay Bahadır, @oktay-bahadir
16.1.2015 07:06:49
5 puan verdi
"düşünde bile göremez işler düşlerin gördüğü işleri"
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL