Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ke
Kemal Sunar

Sev beni dokunmadan

Yorum

Sev beni dokunmadan

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

989

Okunma

Sev beni dokunmadan



Sev beni dokunmadan, gir kalbime, akarak
Gözlerinle sev beni, ruhumu okşayarak
Ellerin değil, kokun, gözlerin sevsin beni
Uyansın içimdeki silahsız barış eri.

Koklayarak sev beni, nefesin titremeden
Huzur bulsun yüreğim, ten teması olmadan
Yüreğimden köprü kur, yüreğine kayayım
Sevincinle sev beni, çırpınışı duyayım.

Ben aşkı böyle bildim sevgim bunun aynisi
Dokunmayı aşk sanan kaybedenin kendisi.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sev beni dokunmadan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sev beni dokunmadan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sev beni dokunmadan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL