Tilki, kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılr mı? harry truman
leventozgec
leventozgec

------

Yorum

------

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

983

Okunma

------

-------------

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
------ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ------ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
------ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
im
imkansızlıklar dünyası, @imkansizliklardunyasi
26.12.2006 23:15:04
Büstümü dikmişler dert kalesine,
İsyanı dökmüşler yürek sesime,
Ömrüme su veren aşk bahçesine,
Külleri ekeni ayıramadım !

çok güzel olmuş yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL