Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
aysekaramk
aysekaramk

EY SEVGİLİLER SEVGİLİSİ YA MUHAMMED

Yorum

EY SEVGİLİLER SEVGİLİSİ YA MUHAMMED

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

959

Okunma

EY SEVGİLİLER SEVGİLİSİ YA MUHAMMED



Dilimde ismin gönlümde ateşin
Ey sevgililer sevgilisi ya Muhammed
Yüreğim seninle çarpıyor
Aşkınla yanıyor içim
Dilim söylesin sana nasıl yandığını
Susuz çöller gibi kavrulduğumu
Fırtınalar koparcasına
Dalgalar rıhtıma vurarcasına
Seni sevdim ya Muhammed
Yüksekte akan şelale
Gökte yağan yağmur
Kırda açan çiçekler
Seni hatırlatır ya Muhammed
Gece ay ve yıldızlarda
Doğan ve batan güneşte
Sen varsın ya Muhammed
Mahşerde sancak altında
Kevserde havuzun başında
Seni bekleyeceğim
Ey sevgililer sevgilisi ya Muhammed...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ey sevgililer sevgilisi ya muhammed Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey sevgililer sevgilisi ya muhammed şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EY SEVGİLİLER SEVGİLİSİ YA MUHAMMED şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL