Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
maksut pehlivan
maksut pehlivan

önce sen kendini sev

Yorum

önce sen kendini sev

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

621

Okunma

önce sen kendini sev

akıl ucuz olmadığı için zor kişilerde bulunur
aşkta pazarda satıldığı için herkes aşık olur ama aşkı taşıyamaz
sevgi kalpte olduğu için taşıması zordur
herkes söyler ama sevemez lafta değil
gerçeklerde serap gibidir sevgi
sevginin adı kolay söylenir ama taşıyan olamaz
önce kendin yaptıklarını sorgula sonra
başkasına hesap sormalısın hesabı
sen veremiyorsan başkasından da isteme
üstü kalsınlar hep sende kalır
önce kendini sev başkasını sevmen kolaylaşır....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Önce sen kendini sev Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Önce sen kendini sev şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
önce sen kendini sev şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL