Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kürsat tasdemir
kürsat tasdemir

GÜL DIYORDUN HEP

Yorum

GÜL DIYORDUN HEP

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

845

Okunma

GÜL DIYORDUN HEP

Neden bu acele bu kaçış niye
Hani nefesindim,bil diyordun hep
Sineni eylemiş sevdaya bahçe
Banada bu bağda gül diyordun hep
.
Hazanmı vurdu Boranmı geldi
Kurutup gülleri solduru Verdi
Ne idi feleğin bizimle derdi
Aldırma bunlara gül diyordun hep
.
Oyy bee sol tarafımın ince sızısı
Suçlamadım ben seni,alın yazısı
Bitsede sevdalar kalır mazisi
Mazi gözlerimde sel diyordun hep
.
Oydun gözlerimi verip elime
Az gelir ne yazsam her bir kelime
Susturup kelepçe vurdun dilime
Sendin yüreğime dil diyordun hep
KÜRŞAT TAŞDEMİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gül dıyordun hep Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül dıyordun hep şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL DIYORDUN HEP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL