Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
A T S I Z
A T S I Z

DUVARDAKİ ÇATLAK

Yorum

DUVARDAKİ ÇATLAK

( 4 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

4,0

Puan

845

Okunma

DUVARDAKİ ÇATLAK


Babamın kolayına kaçtın
az okudun sen deyip
isteseydin ... diye devam ettiği
evet isteseydim diye tekrar edip
yine de i s t e m e d i ğ i m
yarın karşıma ne çıkaracağını
bilmediğim hayatı yaşayan ben

İçimden yalnızlığımı
sağır ve ağır acıyı
duvardaki çatlaklara hapsedip
sıvamak istiyorum

Uzak diyarların tozları
solgun ve esrarlı
gözlerime kaçarken
yalvarıyorum rüzgara
bulutları yaklaştırıp
gökyüzü ve dalgalarla
bir olup alsın
götürsün beni de
uzaklara

Kırlangıçlar bile yuva yaparken bu dünyaya

lâ lâ lâ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

1.0

25% (1)

Duvardaki çatlak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duvardaki çatlak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUVARDAKİ ÇATLAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ezop
ezop, @ezop
18.12.2014 01:38:02
1 puan verdi
vasat
asude_vuslat
asude_vuslat, @asude-vuslat
17.12.2014 20:54:33
5 puan verdi

lâ lâ lâ

anlıyorum seni şiir...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL