Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kozalakçı
Kozalakçı

Bir İnsan Resmi

Yorum

Bir İnsan Resmi

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1382

Okunma

Bir İnsan Resmi

Bir insan resmi çizdim
kolları bacakları her şeyi tamam
yalnız noksandı kalbi
kalbi de olsa sen gibiydi

bir insan resmi çizdim
saçı vardı kaşı vardı gözü vardı
her şeyi tamam da
bir de sen gibi görseydi

bir insandı çizdiğim resim
hiçbir zaman üzülmedi
nedense ağlamadı yarınlara
kederin olsaydı sen olacaktı tastamam

bir insan resmi çizdim özgürdü
kölelik değmedi kalemine
kağıttı isyanı yırttı hepsini
bir de cihan olsaydı sendi tastamam

bir insan doğurdu çizdiğim resim
sen gibiydi lakin hiç emmedi
bir emseydi seni
sen olacaktı tastamam

bir insan çizdim çizdim karaladım
hiç insna benzemedi
hayallerim sen gibiydi
ama kalemim neden seni çizemedi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir insan resmi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir insan resmi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir İnsan Resmi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL