Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
yunus01
yunus01

SUÇLU SENSİN, HÜKÜM ELDEN

Yorum

SUÇLU SENSİN, HÜKÜM ELDEN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1207

Okunma

SUÇLU SENSİN, HÜKÜM ELDEN

GEÇİP GİDEN GÜNLERDEN
AYRI DÜŞMÜŞ GÖNÜL YAR İLİNDEN
EL DERDİNİ BİLMEDEN
SUÇLU SENSİN, HÜKÜM ELDEN...

ZAMANA BAKIPTA, ÖMÜR SEN DE Mİ DERKEN
YAR YOLUNU GÖZLERKEN
UMUDUN ÇİLESİ GÖNLE DÜŞMÜŞKEN
SUÇLU SENSİN, HÜKÜM ELDEN...

GECENİN DERDİ SABAHA DÜŞER
YAR AKLINDA, YÜREĞİNDE DÜŞLER
BİR HAYAL KURMAYA DURSAN
SUÇLU SENSİN, HÜKÜM ELDEN...

GELSEN GAYRI
BİTSE BU HÜKÜM OLMASA AYRI GAYRI
ZATEN ELDE İKİ GÖNÜL AYRI
SUÇ SENSEN, HÜKÜMDE SENDEN
RAZIYIM YETER Kİ GEL SEN...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Suçlu sensin, hüküm elden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suçlu sensin, hüküm elden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUÇLU SENSİN, HÜKÜM ELDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL