Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hüseyin Akdemir
Hüseyin Akdemir

Her eve insan şart

Yorum

Her eve insan şart

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

964

Okunma

Her eve insan şart

Her eve insan şart

Ben İzmir’den gittim
o sahil sana kaldı
söyle bana şimdi
Deniz neden hala dalgalı?

Sen isyan bayrağısın
Bayrağa saygındandır bilirim
Atmıyorsun kendini denize

Sen ıssız balkonunda bekle
ben tek başıma bu soğuk ülkede
oysa
Her eve insan şart
değil mi ya?

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Her eve insan şart Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her eve insan şart şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her eve insan şart şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nil Gün
Nil Gün, @coldeki-kelebek
26.11.2014 12:00:01
Sen ıssız balkonunda bekle
ben tek başıma bu soğuk ülkede..

yalnızlık görecelidir farklıdır
rüyalar aynıdır..

her eve insan şart
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL