Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Acizadam1998
Acizadam1998

keskin hüzün

Yorum

keskin hüzün

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1051

Okunma

keskin hüzün

Yine saatler aştı ,yine geceler gündüzleri bekliyor bünyemde,
yine ben uykusuzum
ve yine aşığım
dünyanın bütün yükü omuzlarımda geliyor bana taşıyabilir miyim sizce dostlar
keskin aşk yükünü bilemem...
Bilemem,
yarının acısını bilemem
nasibim olup olmadığını
vuslat- ı fatm- ı aşk ı yaşayıp yaşamayacağımızı hiç bilemem,
eğer olmazsa vuslat ne bileyim beni çöllere atsınlar ,
susuz kalayım ve yahut buzullarda donayım,
uzay boşluğuna bıraksınlar uzaya çıkan ilk aşık
ilk Türk olayım,
diyemem ki sana seni seviyorum,
bakamam ki o ışık huzmesi gözlerine seni seviyorum dercesine
sen benim farkımda bile değilken,sen beni sende yaşayamazken...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Keskin hüzün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keskin hüzün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
keskin hüzün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Acizadam1998
Acizadam1998, @acizadam1998
23.11.2014 17:43:52
yazan yüreği kutlayanı kutlarım ben de Allah, ALLAH İÇİN SEVENLERİ KAVUŞTURSUN
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
23.11.2014 17:12:02
YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL