Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Ah, bilmem ki ne söylesem

Yorum

Ah, bilmem ki ne söylesem

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1184

Okunma

Ah, bilmem ki ne söylesem

Ah, bilmem ki ne söylesem




Zarif yüreklerden
nükseden sezgiyi mi dinlesem
Sabır içinde derdest olduklarını mı söylesem
ve umutla niyaz etsem


Her müjdenin
bir sancısı yaşanacaktır desem,
kalp sahibi için bikarar
olamayacağını ifade edip, sessizliğe çekilsem

En kalbi
muhabbet ve şükran dileklerimi,
hürmet ve huzur taleplerimi, sükûnet
İçinde sabırla nefeslenmelerini tembihlesem...


Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ah, bilmem ki ne söylesem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah, bilmem ki ne söylesem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ah, bilmem ki ne söylesem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Xeyale Deniz
Xeyale Deniz, @xeyaledeniz
20.10.2014 14:21:00
5 puan verdi
Sabır en güzel bi duygu.Usta elinize salık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL