Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
serpilce
serpilce

Taş Yastıklar

Yorum

Taş Yastıklar

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1044

Okunma

Taş Yastıklar

Yanımızdaki yastıklarda beden var belki çoğu kez.
Ama ruhumuzun başını koyabileceği yastıklar boş.
Ten var;
Koku yok.
Beden var;
Ruh yok.
Gerçekler de üstümüze yorgan olmuş…

Hayat keşmekeşinde,
Duygular alabora…
Yanmak ve donmak hep yan yana…
Ten üşümüş ,
Hasretten yanmış.
Ruh üşümüş,
Hüsrandan kavrulmuş.
Kalp üşümüş,
Beklentilerden liğme liğme.
Duygular üşümüş,
Aşk karaborsa.
Kim getirebilir bunları tek bir yastığa?
Kuş tüyü bile olsa…

Serpil Çınaroğlu 18-09-2011

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Taş yastıklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Taş yastıklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Taş Yastıklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KalbiHazan
KalbiHazan, @kalbihazan
5.5.2015 12:54:52
5 puan verdi
Yanımızdaki yastıklarda beden var belki çoğu kez.
Ama ruhumuzun başını koyabileceği yastıklar boş.
Ten var;
Koku yok.
Beden var;
Ruh yok.
Gerçekler de üstümüze yorgan olmuş…


Cok begendim vede cok anlamlı buldum şiirinizi saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL