Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
godmask
godmask

Zira sen...

Yorum

Zira sen...

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1076

Okunma

Zira sen...

Zira sen;
kapımdaki el, penceremdeki kuş,
alnımdaki ter, gönlümdeki kedersin.
Anlayacağın o ki
yine seni düşünerek,
hızlı bir film gibi geçip gideceğim;
bu şehrin sokaklarından...

Emir Yakamoz

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zira sen... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zira sen... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zira sen... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yağmur 1
yağmur 1, @yagmur-1
8.7.2018 00:51:14
5 puan verdi
kısacası sen hayatımın içindeki her şeysin , dedi şair çok etkileyici ve güzel bir şiir, kutlarım sizi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL