Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
asiva
asiva

SENDEN HABERSİZ

Yorum

SENDEN HABERSİZ

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

691

Okunma

SENDEN HABERSİZ

Gökyüzünü boyadım renk renk,
Tualimde renk kalmayıncaya dek,
Şarapların en yıllanmışıyla dans ettim,
Bir avuç korun içinde.

Ve...... ! Şimdi

Külünü savurdum Deniz’e,
Son bir kez adını haykırdım sessizce Gökyüzü’ne,
Seninle ve Sensiz,
SENDEN HABERSİZ,
Böylesi bir SEVGİ işte...... !



06/03/2008

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Senden habersiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden habersiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDEN HABERSİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.9.2014 02:05:02
Beğeni:
3
Okunma:
691
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL