Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
uranus
uranus

pazar ayinine mealler

Yorum

pazar ayinine mealler

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

952

Okunma

pazar ayinine mealler












biliyorum
kelebek kanatlarındaki benekleri
bir günlük ömrü bile olsa
tanırım senin gözlerini




oysa
şato sakalığımda
farkındaydım kovanın deliğinin
ömür olsun diye sarı çiçeklere
omzumda yaralar edinirdim
payı var renginde
nafile seferlerimin




donardı volga
ben donardım
seneye devirsin diye ihtimaller
cansuyu yerine
buzlar koyardım




agnessa
ehilliğinde eridi deliliğim
pazar ayini dualarınla
mazimi değiştirdi bilgeliğin
yakışmıyor
bir atımlık ömre gözlerin










kasım

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Pazar ayinine mealler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pazar ayinine mealler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
pazar ayinine mealler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL