Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
meselci
meselci

G gövdeli gam

Yorum

G gövdeli gam

( 10 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

803

Okunma

G gövdeli gam




gün gün
geçerim
geçitlerden


gam gam
gamzelenirim
günahlardan


gene
görmem
gerçeği


gene
gömülürüm
geceye




mehmetSelimÇİÇEK
290820142219, Qoser

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

G gövdeli gam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz G gövdeli gam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
G gövdeli gam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nevrettin uludağ
nevrettin uludağ, @nevrettinuludag
30.8.2014 13:28:34
Gerçekleri gören yüregin ve kalemin susmasın ustadım

_______________________ selamlar
Rampaların Ustası
Rampaların Ustası, @hasan-abi
30.8.2014 11:33:15
"gam/zedeyiz hepimiz.."

biri durdursun bizi:)
Etkili Yorum
Râzı.
Râzı., @rzi-
30.8.2014 00:46:10
Geceler Gamzelerimize Gömülmüş Gamlar Gönlümüze...Gitmeli Günahlara Garkolmadan Gencecik Gülümseyebiliyorken...


tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL