Hayatta hep kaybetmekten korkarım Hem de o anların yeniden can bulacağından
REDFER
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne kadar, ben, sen, o, biz, bizleri anlatmıştı.İnsan vardı içinde.Hezeyanları, korkuları, anıları, düşkırıklıkları, hayalleri gerçekleşenleri, gerçekleşmesini isteyip de gerçekleşemeyenleri, çocukluğuna dönme isteği ama dönemeyişi ,...gecenin avuçlarına düşen hüznün ıslaklığında her yan şimdi.
dokundu şiir ..derinlere nasıl söylense bilmem ki annemi, babamı ve kardeşlerimi özledim...çok özledim keşke dönüşüm olabilse, çevirebilsem bir anlığına da olsa gidip geliversem çocukluğuma :( ı burnum sızladı aniden.en derinden.
Daim esenlik dileklerimle kutlarım kıymeti eserinizi.Selam ve hürmetlerimle.
Ne kadar nazik ve latif sözler bunlar.Hiç hak etmediğim cinsten.Gelmeniz,zaman ayırmanız,okumaya değer bulmanız ,birde çok müstesna kelimelerle yorumlarınız mahubiyetimizi bir kat daha artırdı.
çok teşekkür ederim Şükran kardeşim .Hürmetlerin ve saygıların en müteberi bizden .Allah'a emanet ediyorum.
Ne kadar nazik ve latif sözler bunlar.Hiç hak etmediğim cinsten.Gelmeniz,zaman ayırmanız,okumaya değer bulmanız ,birde çok müstesna kelimelerle yorumlarınız mahubiyetimizi bir kat daha artırdı.
çok teşekkür ederim Şükran kardeşim .Hürmetlerin ve saygıların en müteberi bizden .Allah'a emanet ediyorum.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.