Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
FıRTınA21
FıRTınA21

Söylenemeyen Aşk...

Yorum

Söylenemeyen Aşk...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1931

Okunma

Söylenemeyen Aşk...

Merhaba !
Ey güzel insan...
Gönül duvarıma koyuyorum resmini
Bir bilsen hergün yüzünü görmek istediğimi,
Ah! bir bilsen seni ne kadar sevdiğimi...

Duyabilseydim keşke
"Seni seviyorum" dediğini
Çekiniyorsundur belki de,korkuyosundur
Aşkını itiraf edemiyorsundur...

Şimdi gökyüzünde bir yıldız kayıverse
Dileğim beni sevdiğini söylesin,
Deliler gibi aşık olduğunu itiraf etsin olurdu.
O anlamlı bakışlarından, beyninden usulca geçen sözcüklerin
sesli halini duymak olurdu.
Ve benimle bir ömür hayat arkadaşı olman olurdu...


Bir bilsen hergün yüzünü görmek istediğimi,
Ah! bir bilsen seni ne kadar sevdiğimi

Belki bendeki senliğini anlayıp açılıverirdin bir tomurcuk gibi...





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söylenemeyen aşk... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söylenemeyen aşk... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söylenemeyen Aşk... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
14.8.2014 23:06:51
Beğeni:
0
Okunma:
1931
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL