Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Suphi Capaci
Suphi Capaci

SENI SORDUM

Yorum

SENI SORDUM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

586

Okunma

SENI SORDUM



Rüzgarlara sordum seni
daha demin burdaydi
esip gecti dediler

Ağaçlara sordum seni
daha demin dalındaydı
Yaprak olup düştü dediler

Yalnızlığa sordum seni..
Neden ben gelince
rüzgar olup esi verdi
Yaprak olup düşüverdi..

Bu soruyu bize degil
önce kendine sor dediler
Ya herşeye sendin sebep
Yada gönül istemedi
esen rüzgar düşen yaprak
sadece bir bahaneydi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Senı sordum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senı sordum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENI SORDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL