Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Kimseye verme..

Yorum

Kimseye verme..

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1009

Okunma

Kimseye verme..

Kimseye verme..

Sus ki duymasın hiçbir zerre
Kapat onu yüreğine
Kıskanırsın kulağına gelen sesten
Öylesine ince hafif okşar yüreğini
Denizdeki meltem gibi ısıtır içini.

Tut ki hissedemesin kimse
Nefes alışverişi
Beynimdeki dans eden hayaller
Söyleyecek kelime bırakmayacak dilinde
Kilitle onu boğazına
Söyleyemediğin her kelime kalbimde çarpsın.

Tekrarla ki aynı şeyleri unutamasın
Deli desin insanlar
Gözlerimde hissetsinler seni
Hapset ki onu göremesin hiçbir şey
En derine sakla onu
Konuşmadan anlasınlar içinde olduğunu
Kimseye verme sakın
Çıldırırsın sonra.

Sami Arlan..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kimseye verme.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimseye verme.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimseye verme.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
6.8.2014 18:18:20
5 puan verdi
________________Tebrikler kaleminize,saygı ve sevgilerimle ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL