Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ferhatmeşe
ferhatmeşe

Yüreğin Yolu Birdir Değil Mi?

Yorum

Yüreğin Yolu Birdir Değil Mi?

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1102

Okunma

Yüreğin Yolu Birdir Değil Mi?

Şiir dedim..
Şiir yazar mısın?
Nerede bende o yürek kelimelerle dillenecek dedi..
Bilmiyordu ki dilinden düşen kelimeler gönlüme düşüyor.
Dilinden gönlüme düşen kelimeleri şiir oluyor, aşk oluyor.
Sende ki o yürek bana aşk oluyor, bana yol oluyor gönlüne giden.
Sende ki o kelimeleri dillendiren yürek bana sen oluyor..
Yüreğin yolu birdir değil mi?
İlk baharın kokusunu yani, aynı anda duyacağız değil mi?
Yağmuru Nisanın.. Aynı anda değecek tenimize değil mi?
Yüreğin yolu birdir değil mi?

-f.meşe-

27.07.2014

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüreğin yolu birdir değil mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğin yolu birdir değil mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüreğin Yolu Birdir Değil Mi? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ferhatmeşe
ferhatmeşe, @ferhatmese
5.8.2014 01:52:22
Teşekkür ederim..

Selam ile..
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
4.8.2014 11:42:44
5 puan verdi
tebrik ederim



saygı ve selam ile ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL