Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
feyzam
feyzam

Geceyi Esir Almış Karanlık

Yorum

Geceyi Esir Almış Karanlık

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1258

Okunma

Geceyi Esir Almış Karanlık

Geceyi Esir Almış Karanlık

Karanlık esir almış geceyi
Bir karanlığın ötesi gibi
Bir kelimenin harfi gibi
Karanlık esir almış geceyi
Görünmüyor ağaçlar taşlar

Karanlık esir almış geceyi
Kalplere kilit vurulmuş
Kimisi oyuncak olmuş
Kimi oyun..

Karanlık esir almış geceyi
Meçhullerde aranmaya başlanmış gece
Bir karanlığın ortasında
Mantığın kalbe değdiği noktada
Geceyi esir almış karanlık

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Geceyi esir almış karanlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceyi esir almış karanlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geceyi Esir Almış Karanlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL