Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
öz kul
öz kul

eymenin annesine sevgilerle

Yorum

eymenin annesine sevgilerle

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

677

Okunma

eymenin annesine sevgilerle

-E-şsiz bucaksız sevginle kavrulmuş bu bendeki sen -Y-ıldızlar arasında kaybolmuşum gelişinle ben -M-esela mutlulugu senle bulmuşum annelik özlemi ile yüreğinde kaybolmuşum -E-ksik olan tek şey anne demeni özlemle beklemek -N-e kadar güzel bişeydirki bu duyguları içimde beslemek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eymenin annesine sevgilerle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eymenin annesine sevgilerle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eymenin annesine sevgilerle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
27.7.2014 04:01:49
Beğeni:
0
Okunma:
677
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL