Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Suphi Capaci
Suphi Capaci

DÜN NASILSA BUGÜNDE BÖYLE, YARINLARDA DEGISMEYECEK HEP ÖYLE...

Yorum

DÜN NASILSA BUGÜNDE BÖYLE, YARINLARDA DEGISMEYECEK HEP ÖYLE...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1159

Okunma

DÜN NASILSA BUGÜNDE BÖYLE, YARINLARDA DEGISMEYECEK HEP ÖYLE...


Hayat hepmi bir kosturmaca
dur durak bilmeden
nereye gidiyor bu Ömür
kosturuyoruz hic düsünmeden

Ayni yoldan gidiyoruz farkinda degiliz
insan hayati ne kadar anormalsa
zamanla alisir ve normallasir

Nelere alismadikki sanki
zaman herseyin ilaci derlerdide
bir zamanlar inaniyordum
megersem Zamanla alisiyor insan
en kötü aci olsa bile...

Dur bir bak hayatina
günlerin nasil geciyor
inkar etme kabullen
hersey sanki tekrarlaniyor
sen degistirmedik sürece hayatini
inan bana hic birsey degismiyor....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dün nasılsa bugünde böyle, yarınlarda degısmeyecek hep öyle... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dün nasılsa bugünde böyle, yarınlarda degısmeyecek hep öyle... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜN NASILSA BUGÜNDE BÖYLE, YARINLARDA DEGISMEYECEK HEP ÖYLE... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL