Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cemal karsavran
cemal karsavran

Sen Hayatımsın

Yorum

Sen Hayatımsın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

759

Okunma

Sen Hayatımsın

gözlerimde tütersin aksam olunca
sigaramın alevinde görürüm
duman duman geçersin
sesin gelir kulağıma ninni
uyumak isterim dizlerin hani

bakınırım bir boşluktur her yanım
uzanır kollarım tutmak isterim
parmaklarım titrek mum alevidir
geceler yanar ben yanarım
ayak seslerimde durur ararım

meçhul rüzgarlarla kokun gelir
ılık ılık damarlarımda dolaşırsın
kelimeler düğümlenir dilimde
ruhum titrer avuç içim terler
dalar gider gözlerim sensizliğe

ucan bir sevdasın başımda
yelken olur dal olursun
denizleri kıtaları aşıp geçersin
kucak kucak akarsın yüreğime
sen mutluluğum sen hayatımsın

Cemal Karsavran

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen hayatımsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen hayatımsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Hayatımsın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL