Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
babadergo1
babadergo1

ŞİİR KANAMASI

Yorum

ŞİİR KANAMASI

( 7 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1142

Okunma

ŞİİR KANAMASI




Gözyaşının lekeleri hala üzerinde bulunan bir aşk,
Otostop çekiyordu kalbime giden damar yolundan,
Hala sancısı devam eden bir acıyı zorluyordu hemşire kollarıma,
Öksür dedi içinde/kini
Neyin yok!
Doktor…
Ölesim geliyor kocaman ölesim,
Öyle hiçbir çocuğa ölüm kalmayacak kadar ölesim…









Nöbetçi_Piyanist

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Şiir kanaması Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir kanaması şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİR KANAMASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Liya Hivda
Liya Hivda, @liya-hivda
15.7.2014 13:32:52
5 puan verdi
:(
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL