Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
freekays
freekays

kalem ve kül

Yorum

kalem ve kül

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1189

Okunma

kalem ve kül

kalem ve kül

nasıl bir kadınsınki
her sayfam kül oldu
her cebimde bir sigara
çakmağı her yakışımda
kalemim aşkla doldu
çayım kül şekerim kül
yalnızlık yok oldu

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kalem ve kül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalem ve kül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kalem ve kül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
23.2.2019 12:25:32
Şair dostu;
Şiiriniz şahane, çok beğendim…
Şiir yazan kalemler susmasın…
............................................. Saygı ve selamlar..
Etkili Yorum
freekays
freekays, @freekays
14.7.2014 17:59:25
çay nefeslim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL