Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kocatürk
Kocatürk

KIRIK KALP

Yorum

KIRIK KALP

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1560

Okunma

KIRIK KALP

KIRIK KALP

Kırık bir kalp
Titreyip ağlayan iki yaşlı gözlerimle
Uzaklara dört nala
Hasretinle savaşmaya
Yorgun,dargın, takatsiz
Seni bir daha görmemeye gidiyorum.

Boş bir avuç
Talana uğramış bir gönül
Tek başıma,tek tabanca, tek yürek
Uzaklara dört nala
Hasretinle sarılmaya
Boğazda hıçkırık soğuk savaşa
Seni artık uzaktan sevmeye gidiyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kırık kalp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırık kalp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRIK KALP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL