Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
yarsever
yarsever

Tutuşur Soma Da

Yorum

Tutuşur Soma Da

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

579

Okunma

Tutuşur Soma Da



susma konuş ey gönlümün yalnızlğı
beni yalnızlığınla boğma
sen de bensiz boğulursun
ölürüz ikimiz de

kurtlanır sahipsiz bedenlerinimiz
kefen parası olmadığı için

mezarlarımız boş kalır
ruhlarımız yüzünden
gökler bizi bekler
yağmur dolu gözleriyle

bulutlar nem kapmaz
yağmaz kuru dudaklara
yeşermez güzel sözcükler
dil olan sayfalarda
ben kitap olsam da

alışılmışın dışında
canlanır düşüncelerim
can olur ucu körelmiş
çürük kalemime

tutuşur soma da katil kömürler
aşk denilen ateşe darbe vurur
can havliyle

07/06/2014
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tutuşur soma da Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutuşur soma da şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tutuşur Soma Da şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL