Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hümeyra dursun

HİLALIN YAŞLI GÖZLERİ

Yorum

HİLALIN YAŞLI GÖZLERİ

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1052

Okunma

HİLALIN YAŞLI GÖZLERİ

Hilal yaşlı gözleri şimdi .
Çalmaz artık huzur saatleri.
Ülkem sensizlik kokar.
Nefes gölü şimdi dileksiz.
Üstüme düşer sensizlik.
Esmez yollarda şarkın
Ezgilerin ışığı sönük.
Yollar şimdi, soğuk, oda
Yıldızlar dilekleri sönmüş.
Taşlar sensiz çatlar şimdi.
Rotam artık boş şimdi.
Akşamlar durağı sensiz şimdi.

Hümeyra DURSUN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hilalın yaşlı gözleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hilalın yaşlı gözleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİLALIN YAŞLI GÖZLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
eNteL magaNda
eNteL magaNda, @entelmaganda
28.5.2014 11:51:46
5 puan verdi
uçuyor şimdi yüreğim göğün , göğsünde..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL