Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
gündüzün karanlığı
gündüzün karanlığı

YENİLDİM ANNEM

Yorum

YENİLDİM ANNEM

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1440

Okunma

YENİLDİM ANNEM

YENİLDİM ANNEM


Yenildim annem yenildim
Yenilmem dediğim acılara
Dayanamadım ayakta kalmaya
Mecalim kalmadı artık annem
Güçlü gördüğün sandığın kızın
Yenildi yalanlara dertlere
Düştüm annem tut ellerimden
Kanayan dizlerim değil ki
Bu sefer yüreğim annem yüreğim
13.05.2014 sevil gül özçelik

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yenildim annem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yenildim annem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YENİLDİM ANNEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
LÂL-I SEVDA
LÂL-I SEVDA, @ll-isevda
27.5.2014 10:19:41
Sen bir ŞAİRESİN yüreğinde kâinatlar var, sen bir Şairenin Yüreğini taşıyorsun; İki elinde saldalın kürekleri hayat denizi ne kadar azgın dalgalarla dolu olsada, sen şairsin asılmalısın tekrar küreklere.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL