Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
TunçAY
TunçAY

Mucizenin Nefesi...

Yorum

Mucizenin Nefesi...

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

2255

Okunma

Mucizenin Nefesi...

Mucizenin Nefesi...

Bitmesin istediğim,
Ürkek bir rüyasın sen, İlkbahar!

Bir cumartesi sabahına uyanırsın,
Cıvıl cıvıl...
Bitmesin o gün,
Goncada yaşasın bir ömür,
Çiy tanesinin gölgesinde...

Uyanmak istemezsin,
Uçmak istersin tekrar,
Tekrar aynı dünyaya.

Yumuşacık bir sabi,
Üstüne titrersin,
Aman kem göz değmesin,
Çok çekinirsin,
Bir mucize,
Aman bitmesin...

Gece kalkar,
Kulağını yanaştırır,
Tir tir korkarsın,
Nefes alıyor mu diye...

İşte öyle...



TA-15.03.2014-25.05.2014

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Mucizenin nefesi... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mucizenin nefesi... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mucizenin Nefesi... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALMILA KARGÜLÜ
ALMILA KARGÜLÜ, @almila-kargulu2
3.6.2014 11:38:52
Kızımı hissettirdi bana şiir.
Kıymetli kardeşim....

Anne olmak böyle bir şey galiba...

selam ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL