Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kosarli 47
kosarli 47

NE YAPTIM Kİ SANA

Yorum

NE YAPTIM Kİ SANA

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1385

Okunma

NE YAPTIM Kİ SANA

NE YAPTIM Kİ SANA

Hep şiirlerimle ulaşmak istedim sana
Okuyup ta dönmedin ulaşmadın bana
Farkında mısın nurum acı verdin cana
Bunları hak edecek ne yaptım ki sana.

Senden uzak derdimi yazdım her şiire
Sözlerimi acı eyledim katım bala sihire
Sen yoksun diye dertler yağıyor şehire
Bunları hak edecek ne yaptım ki sana.

Özlem aşk gibi şiirlere akıyor yüreğim
Kalem dışında kelepçeli kalıyor ellerim
Nurunla hep aydınlık kaldı gözbebeğim
Bunları hak edecek ne yaptım ki sana…

Mehmet emin dağ
17/05/2014

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne yaptım ki sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne yaptım ki sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE YAPTIM Kİ SANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
17.5.2014 19:36:32
ANLAMLI BİR ŞİİİRDİ SEVGİLİYE... SELAMLAR...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL