Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet Ali Çıbıklı
Mehmet Ali Çıbıklı

Yas Türküleri

Yorum

Yas Türküleri

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1111

Okunma

Yas Türküleri



Böyle birden bire, beni bırakıp,
Memnun musun söyle, kaçıp gidişten?
Dönmeni isterim, hemen geriye,
Henüz geçmeden bak, şimdi iş işten.

Yokluğunda seni, sensiz yaşarken,
Mutlu musun orda, söyle vefasız?
Senin için burda, yanıp tutuştum,
Olmaz mısın öyle, hiç de rahatsız?

İnan bundan böyle, sensiz bir hiçim,
Gel artık dön bana, sevindir beni.
Ümitlerim yeşersin, sevgim solmasın,
Çaresi yok artık, sevmişim seni.

İzmir sokakları, sensiz olur da,
Ben sensiz olamam, dön artık geri.
Kavuşsun ellerim, birleşsin gözler,
Bitsin içimdeki, yas türküleri.

Mehmet Ali Çıbıklı


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yas türküleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yas türküleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yas Türküleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
laledevri
laledevri, @laledevri
22.1.2008 17:01:46
İzmir sokakları, sensiz olur da,
Ben sensiz olamam, dön artık geri.
Kavuşsun ellerim, birleşsin gözler,
Bitsin içimdeki, yas türküleri.
biter inşallah,yeri halaylara horonlara kalır.

tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL