Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kosarli 47
kosarli 47

O GÖZLERİN VARYA

Yorum

O GÖZLERİN VARYA

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1464

Okunma

O GÖZLERİN VARYA

O GÖZLERİN VARYA

Bir tek sana yazılıyor heceler
Sensiz bedeni yakıyor geceler
Neden geçmek bilmez saatler
Yalan olur edilen tüm vaatler.

Her hecemde gecemde varsın
Beni mutlu bahtiyar eden yarsın
Gel nurum tenimi ellerin sarsın
Volkan misali ateşin beni yaksın.

Bir Allaha bir sana tüm secdelerim
Nurunla aydınlanır tüm gecelerim
Bir seninle evet seninle ısınır ellerim
Sen kalbimde varsan nurum gülerim.

Can veren o güzel gözlerin varya
Bakınca aşkla beni benden alırya
Her bakışın bana sanki bir derya
Şair Mehmet senin aşkınla ölürya

mehmet emin dağ
12/04/2014



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
O gözlerin varya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O gözlerin varya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O GÖZLERİN VARYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
GÜLŞEN ÖZTÜRK
GÜLŞEN ÖZTÜRK, @gulsenozturk
12.4.2014 15:12:38
tebrikler üstat yine bir aşk şiiri saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL