Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

DEMEK GİDİYORSUN

Yorum

DEMEK GİDİYORSUN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1408

Okunma

DEMEK GİDİYORSUN

DEMEK GİDİYORSUN

DEMEK GİDİYORSUN SEVGİLİ HADİ ÖYLE OLSUN
BOŞ VERDİM ONCA YAŞANANLARA BİR KURŞUN SIKTIM HATIRALARA
VURDUM ALNININ TAM ORTASINDAN BÜTÜN HAYALLERİMİZİN
EEE ÖLENLE ÖLÜNMÜYOR CANIM SENİNDE RUHUNA EL FATİHA...

SEDAT KESİM

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Demek gidiyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Demek gidiyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEMEK GİDİYORSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL