İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
FatihS
FatihS

bi cümle

Yorum

bi cümle

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1052

Okunma

bi cümle

Ülkemizde çayla ilgili onca güzel sözler varken, iyi çay yapan mekanların azlığı..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bi cümle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bi cümle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bi cümle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zakir
zakir, @zakir
9.4.2014 08:38:23
Haklısınız, bir kardeşim İstanbul'da güzel özgün bir mekan açmak için çabalıyor. Hayli mesafe aldı yeri tuttu; ama henüz açılmadı hadi hayırlısı. Adı Çaynağme Dükkanı. Arması İnce belli bardak ve sol anahtarın birleşmesinden oluşmuş. İnşallah orada çay içmek nasip olur.Açıldığı takdirde büyük ilgiye mazhar olacağını düşünüyorum. Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL