Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
A.Y Borke
A.Y Borke

sessiz harfler. mahluku

Yorum

sessiz harfler. mahluku

( 4 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1187

Okunma

sessiz harfler. mahluku

değil mi ki
taşlaşmış şeytanın şerri
üçü sesli. üçü sessiz harften ibaretti
ibret ve illet arasında

baldırı kızarmış
çıngıraklı bir kancık yılanın
yola kıvrıldığı. kırk türlü
zevat içinde. değil mi ki içime
bir kaşık aybaşı kanı
gibi aktı. renklerden mor

ben artık o infilak içinde
içinize boşalabilir. ve ağzınıza
rayihalı sularla
adımı yazabilirim

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sessiz harfler. mahluku Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessiz harfler. mahluku şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sessiz harfler. mahluku şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Harun Aktaş
Harun Aktaş, @harunaktas
8.4.2014 23:18:53

her şey sessiz ve derinden olsun.

hiçbir şey söylemeden anlaşılmak istiyor insan. bazen.

o kadar, rahatsız edici bir şiir, ayakkabının içindeki taş gibi.
renbo
renbo, @renbo
2.4.2014 19:45:09
Enfes.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL