Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Şafak Şebnemleri
Şafak Şebnemleri

DOKUNUR MUYUM

Yorum

DOKUNUR MUYUM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

783

Okunma

DOKUNUR MUYUM

Bir insan güzelce bir söz söylerse
Dilinde çiçeğe dokunur muyum
Bülbülün figanı bahara erse
Gülünde çiçeğe dokunur muyum

Sabrımı sevdama ekleyen sözün
İçli hasretini saklayan gözün
Camlarda aşkını bekleyen yüzün
Tülünde çiçeğe dokunur muyum

Kim olmaz ki yaşamaya hevesli
Sevmekle çağlayan pınarla besli
Yaprağa sarılmış bahara süslü
Dalında çiçeğe dokunur muyum

Nemli aynalarda sustum susalı
Yılları duvardan astım asalı
Aslı için yanan Kerem misali
Külünde çiçeğe dokunur muyum

Aşk ateşi neyler kaynayan kana
Kusur görülür mü sevmekten yana
Bilsem ki sunacak sevdiği cana
Elinde çiçeğe dokunur muyum (imsak kılıç)







Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dokunur muyum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dokunur muyum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOKUNUR MUYUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL