Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
VaTaN25
VaTaN25

YANAĞINI OKŞARKEN

Yorum

YANAĞINI OKŞARKEN

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

839

Okunma

YANAĞINI OKŞARKEN

Hasret yeli yanağını okşarken,
Yüreyine ilmek ilmek ör beni...
Mutluluğa özlem ile koşarken,
Çare diyip al yarana sür beni...

Çise çise bulutlarla uçarım,
Damla damla toprağına saçarım,
Gonca olup demet demet açarım,
Tutuşduğun sevdalara ver beni...

Yıldızlardan yar yüzünü sorarım,
Gülüşünde hilalimi ararım,
Sevdalara yol düşdükce kanarım,
Gönüllerden akan sele sor beni...

Hasretinle ufuklara bakarken,
Mor menekşe dağlarında kokarken,
Bana doğru ılgıt ılgıt akarken,
Mesti merdaneyim gelde gör beni...

Ekrem ÇETİNKAYA
VaTaN25 21.03.2013

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yanağını okşarken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanağını okşarken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANAĞINI OKŞARKEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL